Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του Pen-ky.com. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση τους. Μάθετε περισσότερα...

Τρόποι Αποστολής

Αποστολές εντός Ελλάδος


Για αποστολές εντός Ελλάδος τα προϊόντα θα σας αποσταλούν, στην διεύθυνση παραλήπτη που μας έχετε υποδείξει, με την υπηρεσία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική (Courier).
Σημείωση: Εάν επιθυμείτε το προϊόν να σταλεί σε διαφορετική διεύθυνση από αυτήν που καταχωρίσατε για τα προσωπικά σας στοιχεία, έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε διαφορετική διεύθυνση παραλήπτη στο σύστημα καταχώρισης παραγγελίας.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται το αργότερο μέσα σε δύο εβδομάδες. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε ενημερωτικό e-mail με τον αριθμό φορτωτικής.  
Παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός από αργίες). Παραγγελίες που τοποθετούνται στο σύστημα Παρασκευή από τις 5.00 μ.μ. και μετά, θα περάσουν τα στάδιο έγκρισης, προετοιμασίας και αποστολής τη Δευτέρα .

Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 10.00πμ - 13:00μμ.

Αποστολές εντός Αττικής

Κατόπιν αποστολής της παραγγελίας από το e-shop, η επίδοση γίνεται εντός μίας (1) εργάσιμης ημέρας.

Αποστολές εκτός Αττικής

Κατόπιν αποστολής της παραγγελίας από το eshop, η επίδοση γίνεται εντός 2-3 εργασίμων ημερών.

Έξοδα αποστολής

Η αποστολή είναι εντελώς δωρεάν για αγορές άνω των 40€. Για αγορές αξίας μικρότερης των 40€, η αποστολή γίνεται με μια επιβάρυνση 4€.
ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο.

Αποστολές εκτός Ελλάδος

Για παραδόσεις εκτός Ελλάδος αποστέλεται e-mail προς τον πελάτη με τα έξοδα αποστολής μόλις παραλάβουμε την παραγγελία σας.

Καθυστέρηση παραγγελίας
Εάν υπάρξει καθυστέρηση στην παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας, μέσω e-mail ή/και τηλεφώνου για να σας ενημερώσουμε για τους λόγους καθυστέρησης καθώς και τον αναμενόμενο χρόνο αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα μπορείτε (εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί) να ζητήσετε την αλλαγή της παραγγελίας σε άλλο είδος ή ακόμα και την ακύρωση της παραγγελίας σας και επιστροφή των χρημάτων σας.