Χρησιμοποιούμε cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του Pen-ky.com. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με τη χρήση τους. Μάθετε περισσότερα...

Πολιτική Επιστροφών

Στην προσπάθειά μας να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πελατών μας για τα προϊόντα που επιλέγουν από την Pen-ky® και σύμφωνα με το  Νόμο 2251/1994  περί Προστασίας Καταναλωτών, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής σε όλα τα προϊόντα,και αντικατάσταση τους με άλλα προϊόντα. 

 

Όροι Επιστροφής

 

1 Μπορείτε να υπαναχωρήσετε από τη Σύμβαση εντός 14 ημερολογιακών ημερών αναιτιολόγητα. Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει μετά την παρέλευση 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που εσείς ή κάποιο τρίτο μέρος που έχετε ορίσει εσείς, διάφορο του μεταφορέα, απέκτησε τη φυσική κατοχή ή έλεγχο των προϊόντων, ή στην περίπτωση παραγγελίας με περισσότερα προϊόντα μετά την παρέλευση 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που εσείς ή κάποιο τρίτο μέρος που έχετε ορίσει εσείς, διάφορο του μεταφορέα, απέκτησε τη φυσική κατοχή ή έλεγχο του τελευταίου προϊόντος.

 


2. Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση με όλες τις ετικέτες επάνω και το προιόν αχρησιμοποίητο.

 

Διαδικασία επιστροφής

Για να επιστρέψετε ένα ή περισσότερα προϊόντα, θα πρέπει αρχικά να μας στείλετε ένα έγγραφο μέσω e-mail στο  info@pen-ky.com ή στο fax 2102637789 επισημαίνοντας τους λόγους που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή

 


1. Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.


 

2. Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα  έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή.

 


3. Επισημαίνουμε ότι διατηρείτε εσείς την ευθύνη να φθάσουν τα επιστρεφόμενα εμπορεύματα σε εμάς. Για τον λόγο αυτό, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε συστημένη αποστολή των εμπορευμάτων μέσω ΕΛΤΑ, ή την υπηρεσία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική. Η Pen-ky Lingerie δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για επιστρεφόμενα προϊόντα που χάνονται κατά τη διάρκεια της επιστροφής.
Ο πελάτης έχει πάντα την απόλυτη ευθύνη της αποστολής του προϊόντος στη διεύθυνσή μας, καθώς δεν είναι δυνατό γίνει αναζήτηση του πακέτου σας σε οποιαδήποτε ταχυδρομική/μεταφορική.

 


Σημείωση: Η επιστροφή ενός προϊόντος επιβαρύνει τον πελάτη και μόνο στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν την Pen-ky Lingerie και πάντα εντός Ελλάδος.